Dit is QTC Recruitment

Waar wij voor staan

Vind jouw baan
creating value in life science

Jouw Life Science connectie

Wij voegen waarde toe aan Life Science op onze eigen specialistische manier. Daarmee zijn wij begonnen in de Benelux en groeien steeds verder uit tot in heel Noordwest-Europa. Dit doen wij door de beste match te creëren, door het samenbrengen van jou als Life Science professional en passende organisaties in de industrie. Voor ons is de opzet hierbij dat beiden hun doel bereiken en verder groeien in hun eigen ontwikkeling.

Hiermee dragen wij indirect bij aan een betere en gezondere wereld. Wij denken daarom met je mee en doen dat met plezier. En dat is merkbaar want velen kiezen voor ons omdat we makkelijk en prettig samenwerken. Dit doen wij van binnenuit. Wij hebben een open blik naar de wereld met de focus op de professional én onze klant. Onze organisatie wordt dan ook gekenmerkt door diversiteit en inclusie en vindt een basis in onze kernwaarden.

Onze kernwaarden werken voor jou

Bij alles wat wij doen, volgen wij onze kernwaarden. Deze kernwaarden zijn zo’n beetje het DNA van de organisatie. Het doel ervan is jou structureel de beste Life Science recruitment ervaring te kunnen leveren. Hier staan wij voor:

Efficiëntie

Wij focussen ons er op dat al onze processen zo efficiënt mogelijk verlopen. Een efficiënt proces is cruciaal om jou maximaal te kunnen ontzorgen. Hierdoor kunnen wij jou bijvoorbeeld al in een hele korte periode voorstellen bij passende Life Science organisaties.

Kwaliteit

Wij staan voor het leveren van de beste kwaliteit in elk aspect van ons recruitmentproces. Alles dat wij doen, doen wij om dit te kunnen leveren. En omdat wij vanuit deze overtuiging werken, kunnen wij jou volwaardige garantie geven op de keuzes die jij bij ons maakt.

Integriteit

De basis voor een succesvolle samenwerking is vertrouwen, zeker bij recruitment. Vertrouwen bereik je door integer met elkaar om te gaan. Het contact met jou zal altijd op een eerlijke en transparante manier verlopen. Zowel in de adviserende gesprekken als tijdens jouw wervingsproces.

Service

Alles komt samen bij het leveren van optimale service. Elk recruitmentproces of advies is er op gericht om jou onze toegevoegde waarde te leveren. Alles draait er om een merkbaar positief verschil te maken. En daar mag je ons aan houden!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in Life Science en wil je ervaren hoe wij werken en hoe wij bijvoorbeeld onze kernwaarden in de praktijk brengen, kijk dan eens naar onze actuele vacatures en klik hier.