Maceo Cloodt

Senior Consultant | Food, Feed & Plant (Sciences)

"Het unieke concept zorgt ervoor dat we elke Life Science job goed matchen"

Voordat ik bij QTC Recruitment kwam, werkte ik 10 jaar op Amsterdam Airport Schiphol. De laatste 6 jaar was ik supervisor en verantwoordelijk voor de security check van alle passagiers die vertrokken vanuit Amsterdam. Naast het operationele aspect van mijn werk, gaf ik ook leiding aan mijn eigen team. Hier bewaakte ik de teamprestaties en voerde ik regelmatig evaluaties uit om ervoor te zorgen dat de doelstellingen werden behaald.

Als supervisor was ik ook verantwoordelijk voor het interviewen en opleiden van nieuwe medewerkers. Daarnaast interviewde ik medewerkers die op gingen voor promotie voor leidinggevende functies. Ik kreeg altijd een heel dankbaar gevoel als ik zag dat ik een goede match had gemaakt waardoor iemand de volgende stap in hun carrière kon nemen. Die momenten zorgde ervoor dat mijn interesse in recruitment gewekt werd en in de loop der jaren groeide. En, leidde tot mijn beslissing om een carrière in recruitment te starten.

Prikkelende incentives

Toen ik mijn zoektocht naar een baan voor een rol in recruitment begon, vond ik QTC Recruitment via LinkedIn. Na een kort gesprek met Talent Acquisition kreeg ik een mooi traineeship aangeboden waar ik de kans kreeg om mijzelf echt te ontwikkelen. QTC Recruitment heeft ook prikkelende incentives. Voor mij laat het zien dat het bedrijf goed voor de medewerkers zorgt. Dit in combinatie met het unieke concept dat we hanteren, zorgt ervoor dat wij voor elke baan in de Life Science markt de juiste match kunnen vinden. Goede redenen voor mij om voor QTC Recruitment te kiezen.

QTC Recruitment helpt bedrijven die actief zijn in de Food, Feed en Plant Science-industrie door hen aan de beste talenten voor te stellen. Deze bedrijven werken hard om ervoor te zorgen dat ons voedsel voldoet aan kwaliteitsnormen, gezonder worden of zelfs bijdragen aan het voorkomen van wereldwijde voedseltekorten. Mijn bijdrage, door deze talenten te vinden voor deze belangrijke industrie, is wat Creating value in Life Science voor mij betekent.

Beste beslissingen

Van de vier kernwaarden spreekt ‘we are World-Class’ het meest aan. Als recruiter is het mijn taak om ervoor te zorgen dat organisaties en professionals alle informatie krijgen die ze nodig hebben om de beste beslissingen te nemen. De unieke benadering van QTC Recruitment in dit proces zorgt ervoor dat ik de best passende kandidaat voor de baan vind. Als ik dit dagelijks doe, voel ik mijzelf ook "World-Class".

Consultant profile image