Visual header image

NO CURE, NO PAY:

QTC Advanced Search

QTC Advanced Search

Wanneer je kiest voor QTC Advanced Search zoeken wij (mee) met een werving en selectie recruitmentproces voor een passende Life Science professional. Onze consultant begint met een verkennend gesprek over jouw organisatie, de verwachtingen, de (functie)voorwaarden, het proces en het mogelijke tijdspad.

Aan het eind van het proces word je geadviseerd over hoe je de gekozen Life Science professional een aantrekkelijk voorstel kunt voorleggen. Vervolgens kunnen wij je adviseren hoe deze te ‘onboarden’ in je organisatie. Je hebt één maand garantie op je keuze. Wanneer binnen die maand je keuze niet goed blijkt uit te pakken, stellen wij je kosteloos aan een vervangende, passende specialist voor. Wel zo veilig, want we werken hier op een no cure, no pay basis!

Wil je een advies over jouw specifieke situatie? Wij geven je dit graag in een persoonlijk gesprek: maak hier je terugbelverzoek.

Quality

Bij QTC Advanced Search brengen wij je in contact met de best passende Life Science professional(s). Hierna kun je je keuze maken. Wie je ook kiest, je hebt één maand garantie op je keuze. Aan het eind van het werving en selectie proces word je geassisteerd en geadviseerd over een passend aanbod die je de specialist kunt voorleggen.

Daarnaast kunnen wij je advies geven over een ‘on boarding’ traject. Nadat de gekozen professional als jouw nieuwe collega gestart is, contacten wij zowel jou als de specialist om te kijken hoe de start bevalt. En dit alles op een no cure, no pay basis:

  • Passende Life Science specialist
  • Advies tijdens hele proces
  • Eén maand garantie
  • Servicegesprek als afsluiting

Time

Het te volgen tijdspad is altijd van tevoren helder, want die stemmen wij eerst duidelijk met je af. We informeren je over de stappen die in het werving en selectie proces plaatsvinden; je wordt op reguliere basis op de hoogte gehouden van het verloop van het recruitmentproces. Zo weet je hoe ver het gevorderd is. Dit doen wij op een eerlijke en transparante manier. Deze werkwijze zit nou eenmaal in ons DNA!

  • Duidelijk vooraf afgesproken tijdspad
  • Regelmatig informatie over status
  • Eerlijk en transparante communicatie

Cost

Het voordeel van QTC Advanced Search is, is dat je deze dienst op een ’no cure, no pay’ basis geleverd krijgt. Dat wil zeggen dat als wij geen passende professional kunnen ‘leveren’, het hele werving en selectieproces kosteloos voor je is. Tekent de door ons voorgestelde specialist het arbeidscontract, dan vragen wij een fee van het jaarsalaris van de startende professional. Hiervoor krijg je de garantie dat wanneer binnen één maand onverhoopt blijkt dat de match toch niet zo is verlopen als verwacht, je kosteloos een andere passende professional voorgesteld krijgt.

  • No cure, no pay basis
  • Eén maand garantie

Voor andere werving & selectie-opties klik hier. Wil je een QTC Advanced Search inleggen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter:

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, Maximale bestandsgrootte: 29 MB.