Visual header image

DE MEEST EXCLUSIEVE EN DAADKRACHTIGE SERVICE:

QTC Dedicated Search

QTC Dedicated Search

Wanneer je kiest voor QTC Dedicated Search, kies je voor onze meest gekozen, daadkrachtigste werving & selectie service mét maximale garantie. Het is de meest snelle manier voor je om een Life Science professional te vinden en je recruitment-probleem op te lossen.

Onze consultant voert, als enige partij, eerst samen met jou een uitgebreid verkennend gesprek over jouw organisatie, het competentieprofiel, de verwachtingen, de (functie)voorwaarden en het (korte) tijdspad.

Je wordt aan het eind van het werving & selectie proces geadviseerd over hoe je de professional een aantrekkelijk voorstel kunt voorleggen. Je hebt negen maanden garantie op de keuze die je maakt. Wanneer binnen deze negen maanden je keuze toch niet goed blijkt uit te pakken, stellen wij je kosteloos aan een vervangende, passende specialist voor. Lukt dit niet, dan krijg je je geld gegarandeerd terug!

Wil je een advies over jouw specifieke situatie? Wij geven je dit graag in een persoonlijk gesprek. Maak hiervoor je terugbelverzoek hier.

Quality

Bij QTC Dedicated Search wordt er, voordat wij voor je beginnen, een op maat gemaakt advies gegeven, inclusief competentieprofiel en gedetailleerd tijdspad. Wij gaan actief voor jou op zoek en nemen bij geselecteerde kandidaten persoonlijke (maatwerk) interviews af. Je komt hierdoor in contact met de best passende Life Science professionals. Je wordt gegarandeerd aan minstens drie specialisten voorgesteld waaruit je je keuze kunt maken. Mogelijke persoonlijkheidstesten zijn inbegrepen.

Wie je ook kiest, je hebt negen maanden garantie op de keuze die je maakt. Bij deze keuze word je eveneens geassisteerd om een passend aanbod voor te leggen aan de gekozen professional. Daarnaast kunnen wij je, naast dit werving & selectie traject, adviseren over een snel ‘on boarding’ traject. Nadat de gekozen professional als jouw nieuwe collega gestart is, contacten wij zowel jou als de specialist om te kijken hoe de start bevalt:

  • Keuze uit 3 Life Science professionals
  • Advies tijdens hele proces
  • Negen maanden garantie
  • Servicegesprek als afsluiting

Time

Voordat wij voor je beginnen, spreken wij een duidelijk, kort tijdspad af over wanneer de stappen in het werving & selectie proces plaatsvinden. Kenmerkend voor deze daadkrachtige service is, is dat je snel, binnen tien werkdagen de drie passende Life Science professionals voorgesteld krijgt mét garantie. Tijdens het proces word je op reguliere basis op de hoogte gehouden van de status van het recruitmentproces. Zo weet je hoe ver het proces gevorderd is. Dit doen wij op een actieve, eerlijke en transparante manier. Deze werkwijze zit in ons DNA!

  • Duidelijk vooraf afgesproken tijdspad
  • Snel resultaat, binnen 10 dagen
  • Regelmatig informatie over status
  • Eerlijk en transparante communicatie

Cost

Voor een fee van het jaarsalaris van de startende professional starten wij een QTC Dedicated Search voor je op. Dit bedrag wordt in delen in rekening gebracht bij verschillende stappen in het werving & selectie proces. Het eerst deel bij begin van het recruitmentproces.

Je krijgt de garantie dat wanneer binnen negen maanden onverhoopt blijkt dat de match toch niet zo is verlopen als verwacht, je kosteloos een andere passende Life Science professional voorgesteld krijgt. Lukt dit niet, dan krijg je je geld gegarandeerd terug!

  • Kosteloos vervangende professional
  • Geld terug garantie

Voor andere werving & selectie-opties klik hier. Wil je een QTC Dedicated Search inleggen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter:

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, Maximale bestandsgrootte: 29 MB.