Visual header image

MAATWERK-SERVICE:

QTC Extended Search

QTC Extended Search

QTC Extended Search is een doeltreffende werving en selectie service mét garantie voor het vinden van een Life Science professional die past in jouw organisatie. Onze consultant begint, als enige partij, met een uitgebreid verkennend gesprek over jouw organisatie, de verwachtingen, de (functie)voorwaarden en het tijdspad.

Je wordt aan het eind van het werving en selectie proces geadviseerd over hoe je de professional een aantrekkelijk voorstel kunt voorleggen. Je hebt drie maanden garantie op je keuze. Wanneer binnen drie maanden je keuze niet goed blijkt uit te pakken, stellen wij je kosteloos aan een vervangende, passende specialist voor. Lukt dit niet, dan krijg je je geld gegarandeerd terug!

Wil je een advies over jouw specifieke situatie? Wij geven je dit graag in een persoonlijk gesprek: maak hier je terugbelverzoek.

Quality

Bij QTC Extended Search wordt er eerst een op maat gemaakt advies opgesteld met een gedetailleerd tijdspad. Wij gaan actief voor jou op zoek en nemen bij geselecteerde kandidaten (maatwerk) interviews af. Hierdoor kom je in contact met een passende Life Science professional.

Op je keuze heb je drie maanden garantie. Vervolgens word je geassisteerd om een passend aanbod voor te leggen. En naast dit werving en selectie proces kunnen wij je adviseren over een ‘onboarding’ traject. Nadat jouw nieuwe collega gestart is, contacten wij zowel jou als de specialist om te kijken hoe de start bevalt:

  • Op maat gemaakt advies
  • Drie maanden garantie
  • Servicegesprek als afsluiting

Time

Voordat wij voor je beginnen, spreken wij een duidelijk tijdspad af zodat je weet wanneer de stappen in het werving en selectie proces plaatsvinden. Bij deze uitgebreide werving & selectie service, word je binnen 1 maand aan een passende Life Science professional voorgesteld. Je hebt drie maanden garantie op je keuze. Tijdens het proces word je regelmatig op de hoogte gehouden van de status van het recruitmentproces. Zo weet je hoe ver het proces gevorderd is. Dit doen wij op een eerlijke en transparante manier. Dat zit nou eenmaal in ons DNA!

  • Duidelijk afgesproken tijdspad
  • Resultaat binnen 20 werkdagen
  • Regelmatig informatie over status
  • Eerlijk en transparante communicatie

Cost

Voor deze service vragen wij een fee van het jaarsalaris van de gekozen specialist. Hiervoor wordt het no cure, no pay principe gehanteerd. Voordeel is dus dat dit bedrag alleen in rekening wordt gebracht als het recruitmentproces succesvol wordt afgerond, en als de professional het arbeidscontract tekent. En, wanneer dit het geval is, krijg je de garantie dat wanneer binnen drie maanden onverhoopt blijkt dat de match toch niet zo is verlopen als verwacht, je kosteloos een andere passende Life Science professional voorgesteld krijgt. Lukt dit niet, dan krijg je je geld gegarandeerd terug!

  • No cure, no pay principe
  • Kosteloos vervangende professional
  • Geld terug garantie

Voor andere werving & selectie-opties klik hier. Wil je een QTC Extended Search inleggen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter:

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, Maximale bestandsgrootte: 29 MB.