OVER ONS • LEER ONS KENNEN

Alex Kirov

Consultant | Biotechnology & Pharmaceuticals

Mijn ervaringen uit de wereld van de oncologie, het navigeren door verschillende terreinen, van Spatial Omics tot 3D cultures via een PhD en een eclectische onderzoek achtergrond, vormen een kleurrijk canvas terwijl ik op zoek ben naar vooraanstaand talent.

Ik bevind mij in de rol van Consultant Biotech & Pharma bij QTC Recruitment, waar mijn voornaamste speelterrein de Belgische arbeidsmarkt is. Mijn achtergrond omvat een diepe duik in de wereld van de oncologie, gekenmerkt door een doctoraat en een eclectische onderzoeksachtergrond. Van Spatial Omics tot 3D cultures, ik heb door verschillende terreinen gezworven. Deze combinatie van ervaringen vormt voor mij een kleurrijk canvas als ik op zoek ben naar toptalent in de Life Sciences-sector.

Recruitment is mijn gekozen avontuur in de consultancy. Het is een wereld waarin mijn vermogen om verbinding te maken, te begrijpen en strategieën te bedenken centraal staat. In de kunst van matchmaking – het afstemmen van talent op de perfecte rol – heb ik mijn passie ontdekt. Of het nu gaat om het leggen van de basis voor start-ups of het helpen van gevestigde reuzen bij het vinden van hun ontbrekende puzzelstukjes, de voldoening is onvergelijkbaar. Mijn commitment? Om elk individu echt te begrijpen, hun reis te eren en de kloof tussen talent en kansen te overbruggen.

Unieke aanpak van recruitment

Waarom QTC Recruitment? De dynamische omgeving, de ondernemende mentaliteit en de innovatieve geest die het kantoor doordrenkt zijn mijn dagelijkse inspiratiebronnen. De unieke aanpak van QTC Recruitment onderscheidt ons, waardoor we echt een verschil kunnen maken in de branche. Deel uitmaken van een team dat de toekomst van recruitment een nieuwe vorm geeft, is een reis waar ik trots op ben.

"Creating Value in Life Science" is mijn mantra. Het gaat erom dat ik mijn wetenschappelijke achtergrond kan inzetten om organisaties en kandidaten op een dieper niveau te begrijpen. Dagelijkse inzichten van experts uit de sector voeden mijn vermogen om effectief te dienen in deze innovatieve maar competitieve markt. Verbinding maken met mensen en het beste talent identificeren is mijn manier om bij te dragen aan de groei en evolutie van bedrijven.

Hoeksteen van echte partnerschappen

Van de vier fundamentele waarden van QTC Recruitment heb ik “Acting as Partners” het hoogste zitten. Transparante en openhartige communicatie definieert mijn professionele interacties. Duidelijkheid is volgens mij de hoeksteen van echte partnerschappen. Dus, op het navigeren op het kruispunt van wetenschap en recruitment, waar elke dag een nieuw avontuur, een nieuwe verbinding en een stap dichter bij het opnieuw vormgeven van de toekomst met zich meebrengt.

Consultant profile image