Janne Prins

Assistant | HR

“Als Junior HR Officer beschouw ik mezelf als een partner voor zowel het management als de medewerkers door ondersteuning te bieden.”

Voordat ik bij QTC Recruitment kwam, heb ik mij gefocust op de studie International Business, met als specialisatie Organisational Leadership and Change. Mijn educatieve achtergrond omvat cursussen, een stage-ervaring en een transformatief semester in het buitenland.

Mijn interesse in recruitment komt voort uit mijn fascinatie voor het begrijpen van mensen en organisaties. Door bij QTC Recruitment te werken kan ik mijn expertise op het gebied van communicatie, probleemoplossing en relatieopbouw in de recruitmentwereld effectief inzetten, wat perfect aansluit bij mijn interesse.

Vanwege de reputatie van excellentie in de Life Sciences-industrie, heb ik ervoor gekozen om bij QTC Recruitment te werken. Door deel uit te maken van deze organisatie krijg ik de kans om nieuwe kennis op te doen en mij professioneel te ontwikkelen binnen mijn vakgebied.

Betekenisvolle bijdragen leveren

Waarde creëren in Life Sciences betekent het leveren van betekenisvolle bijdragen aan de vooruitgang van de gezondheidszorg en technologie. Het draait om het identificeren en verbinden van getalenteerde individuen met mogelijkheden waar zij een verschil kunnen maken in het verbeteren van mensenlevens.

Partnerschap omarmen

De kernwaarde die mij het meest aanspreekt, is “We act as Partners.” Partnerschap gaat verder dan alleen het faciliteren van transacties; het draait om het opbouwen van vertrouwen, het begrijpen van behoeften en het gezamenlijk werken aan gedeelde doelen. Als Junior HR Officer beschouw ik mezelf als een partner voor zowel het management als de medewerkers door ondersteuning te bieden.

Consultant profile image