Manon van Duijn

Coordinator | Marketing

“Creating Value in Life Science betekent voor mij het indirect bijdragen aan het verbeteren van de wereld.”

Na mijn studie Communicatiewetenschap ben ik begonnen aan een Master Persuasive Communication. Hierbij wilde ik graag een ‘bijbaan’ waarin ik ook echt iets kon leren wat betrekking had op de studie die ik deed. QTC Recruitment was op dat moment op zoek naar een Marketing Assistant. Dat ben ik toen naast mijn studie gaan doen. Inmiddels ben ik alweer enige tijd fulltime aan de slag als Marketing Coördinator; mijn eerste ‘echte’ baan.

Zelf ben ik natuurlijk geen recruiter maar wat ik mooi vind aan het recruitmentvak is dat je met het werk echt in staat bent om iemand te helpen met een hele grote verandering in zijn of haar leven. Het beginnen aan een nieuwe baan is een grote keuze en brengt veel verandering met zich mee. Aan de andere kant kun je ook voor organisaties veel betekenen. Door recruitmentwerk goed te doen, kun jij het mogelijk maken dat een organisatie met de juiste mensen de groei of doelen behaald die het voor ogen heeft.

Stapje extra

De reden dat ik voor QTC Recruitment werk heeft te maken met de manier waarop de service wordt geleverd. Wat wij anders doen dan concurrenten is de persoonlijke aandacht en het echt kijken naar wat een organisatie of professional nodig heeft om een goede match te vormen. Er wordt niet alleen gekeken welke skills een professional moet hebben voor een rol maar ook naar of de persoonlijkheid van diegene en of dat past bij de cultuur van de organisatie. Dit stapje extra vind ik persoonlijk erg belangrijk en maakt het dat ik bij QTC Recruitment werk.

Beter maken

Creating Value in Life Science betekent voor mij het indirect bijdragen aan het verbeteren van de wereld. Dit klinkt als een erg groot doel maar is meer een gezamenlijk doel van organisaties in de Life Science industrie die de wereld een stukje beter maken; in zowel biopharma, medical devic en food. Door deze organisaties te matchen aan de juiste professionals zodat zij door kunnen gaan met hun innovaties en ontwikkeling betekent voor mij het toevoegen van onze waarde aan de Life Science industrie.

Voor mij past de combinatie van alle vier de kernwaarden het beste bij mij. Omdat ik denk dat als je elke dag je energie meeneemt naar je werk en gemotiveerd bent om je werk zo goed mogelijk te doen, je kunt groeien in je rol. Door samen te werken met je collega's als partners, kom je natuurlijk samen tot de beste oplossingen en tot het leveren van ‘World-class-service’. Die manier van werken is wat waarde creëert in Life Science voor zowel professionals als klanten.

Consultant profile image