Pieter Groenendal

Consultant | MedTech & Diagnostics

“De niet-aflatende toewijding van de organisatie aan professionaliteit, expertise en haar reputatie in de industrie sluiten perfect aan bij mijn eigen overtuigingen en carrièreambities”

“Voordat ik de wereld van recruitment betrad, heb ik een stevig decennium in de medical devices industrie doorgebracht als Account Manager. Mijn rol omvatte de verkoop van kapitaalgoederen en CRO-servicetrajecten in zowel Europa als Amerika. Het was een dynamische en uitdagende ervaring die mij veel over de branche heeft geleerd en mijn vaardigheden op het gebied van het opbouwen van relaties heeft aangescherpt.

Eén ding dat ik altijd leuk heb gevonden, is contact maken met mensen en begrijpen hoe ik hen kan helpen. Nu heb ik de ongelooflijke kans om een cruciale rol te spelen in het verbinden van getalenteerde individuen met opwindende carrièrevooruitzichten in de medical devices industrie. Het is een dankbare ervaring om individuen te helpen kansen te vinden die aansluiten bij hun behoeften en ambities. Bovendien heeft het werken in recruitment mij in staat gesteld soft skills van onschatbare waarde te ontwikkelen die een positieve invloed hebben gehad op verschillende aspecten van mijn leven.

Een tastbaar verschil maken

Kiezen waar ik ga werken is een belangrijke beslissing, en voor mij was het glashelder waarom ik bij QTC Recruitment kwam werken. De niet-aflatende toewijding van de organisatie aan professionaliteit, expertise en haar reputatie in de branche sluiten perfect aan bij mijn eigen overtuigingen en carrièreambities. Deze afstemming maakte mijn beslissing om bij QTC Recruitment aan de slag te gaan gemakkelijk.

'Creating value in Life Science’ betekent het begrijpen van de behoeften van de markt en snel en kosteneffectief reageren, terwijl de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en naleving worden gehandhaafd. Het gaat erom een tastbaar verschil te maken in de levens van patiënten door ervoor te zorgen dat innovatieve medische apparaten hen efficiënt en veilig bereiken.

Gebaseerd op vertrouwen

Van de vier kernwaarden van QTC Recruitment past "We Act as Partners" het meest met mij. Ik ben ervan overtuigd dat elke productieve werkrelatie gebaseerd moet zijn op vertrouwen. Door deze aanpak te hanteren functioneren wij feitelijk als een exclusieve interne recruitment partner, ondersteund door een robuust netwerk en een diepgaand inzicht in de markt. Dit vertrouwen is de reden waarom we vol vertrouwen een garantie bieden voor al onze plaatsingen; het is een bewijs van onze toewijding om op te treden als echte partners in het wervingsproces.”

Consultant profile image