Romy Snijder

Senior Consultant Interim Staffing | Biotechnology & Pharmaceuticals

“Door mijn interculturele achtergrond en internationale ervaring kan ik zowel organisaties als kandidaten beter begrijpen.”

Vanaf 2018 werk ik in een recruitmentomgeving. Ik ben begonnen in een ondersteunde rol bij mijn vorige werkgever, hierin heb ik kennis gemaakt met het recruitment vak en daar vanuit doorgegroeid. Nu heb ik een uitdagende functie binnen QTC Recruitment op de biotech/pharma afdeling.

In mijn rol als Consultant ben ik in contact met veel verschillende mensen van alle niveaus: van starters tot professionals. Deze mensen help ik bij hun volgende stap in hun carrière. Omdat QTC Recruitment actief is in de hele Life Science industrie kunnen wij zowel onze klanten als kandidaten adviseren en helpen met complexe vraagstukken.

Verschil maken

Geen dag bij QTC Recruitment is het zelfde. Iedere dag leer ik nieuwe dingen over de industrie waar ik werkzaam in ben, namelijk Biotech en pharma. QTC Recruitment is een servicegerichte organisatie en wij willen het verschil maken voor onze klanten. Ik ben blij dat ik hier een steentje aan kan bijdragen.

Creating Value in Life Science betekent voor mij dat ik door mijn interculturele achtergrond en internationale ervaring zowel organisaties als kandidaten beter kan begrijpen. Met de dag leer ik meer van alle experts in de industrie. Hierdoor kan ik hen in deze innovatieve en competitieve markt beter helpen en van dienst zijn.

Werkwijze

Van de vier kernwaarden van QTC Recruitment hecht ik het meeste waarde aan service. Dit kan je in mijn werkwijze terugzien. Bijvoorbeeld door de open en eerlijke gesprekken die ik voer met de mensen met wie ik samenwerk. Hierdoor zijn de verwachtingen ook duidelijk en ontstaan er geen onduidelijkheden.

Consultant profile image