Walid Sharaf

Senior Consultant | Food, Feed & Plant (Sciences)

“Ik help professionals met het realiseren van de volgende stap in hun carrière. Dat geeft mij kracht.”

Voordat ik bij QTC Recruitment begon, ben ik 8 jaar lang zelfstandig ondernemer geweest in de transportsector. In deze periode heb ik met grote mediabedrijven contracten kunnen afsluiten om drukwerk voor hen te vervoeren. Denk hierbij aan DPG Media en De Telegraaf Media Groep. De rode draad in mijn loopbaan is ondernemen, hard werken en nooit opgeven.

Recruitment is voor mij de perfecte sector om mijn ondernemende kwaliteiten en passies te kunnen toepassen. Het constant in contact zijn met mensen van verschillende niveaus in de “corporate world” zorgt ervoor dat geen dag het zelfde is. Door mij in te zetten voor professionals in de markt kan ik een grote impact hebben op hun leven. Ik help ze met het realiseren van de volgende stap in hun carrière. Dat geeft mij kracht.

Samenleving

Wat ik heel erg waardevol vind van het werken bij QTC Recruitment is het feit dat wij actief zijn in de vitale industrieën en sectoren van onze samenleving. Dit zorgt er ook voor dat je veel inzicht krijgt over hoe producten, die wij consumeren en gebruiken, tot stand komen en wat er allemaal bij komt kijken.

Creating Value in Life Science betekent voor mij dat ik voor zowel klanten als professionals met wie wij bij QTC Recruitment in contact staan de best mogelijke match kan garanderen. Dit kan alleen door goed de behoeftes van beide partijen te begrijpen en er voor te zorgen dat deze behoeftes in lijn met elkaar liggen.

Kernwaarde

We ‘act as partners’ is de kernwaarde die het beste bij mij past. Dit betekent voor mij klanten, professionals en collega’s optimaal bedienen en begeleiden naar een ‘succesvolle plaatsing’. Dit garandeert een positieve en waardevolle klantervaring die aansluit bij het hoogwaardige werk dat QTC Recruitment altijd nastreeft en levert.

Consultant profile image