Visual header image

GROWING AND EVOLVING:

Ons kantoor

QTC logo icon WAAR WE MENSEN VERBINDEN

The Bright Offices

Ons exacte adres is La Guardiaweg 68-92 Gebouw B, 1043 DK Amsterdam, op de 11e en 12e verdieping in een van de imposante gebouwen van de Bright Offices. Dit is naast treinstation Amsterdam Sloterdijk.

Wij kijken er naar uit om samen van het uitzicht te genieten terwijl we je meer vertellen over wat we met en voor je kunnen bereiken. Kijk waar je ons kantoor kunt vinden als je met de autofiets/scooter of het openbaar vervoer reist.

Voortdurend groeien

Om onze internationale partners en professionals beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij gevestigd in Amsterdam. Daarnaast heeft ons ambitieuze en energieke team een ​​inspirerende ruimte nodig om te co-creëren zodat we samen groeien.

QTC logo icon AMBITIEUS

Kom bij ons team

Wil jij ook deel uitmaken van onze groei? Wij zijn altijd op zoek naar gelijkgestemde, ambitieuze professionals. Maak deel uit van ons volgende hoofdstuk en zoek hier naar uitdagende banen.

Groei

Wil je weten hoe QTC Recruitment jou als organisatie kan helpen met jouw groei binnen de Life Science industrie, of ben je een Life Science specialist en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Bekijk dan wat wij voor jou als Professional of Organisatie kunnen betekenen.