Candidates

Kandidaten

Al decennia lang is de core business van QTC Recruitment het vinden van aantrekkelijke posities voor kandidaten, in de krappe arbeidsmarkt van de life sciences industrie. QTC Recruitment heeft door jaren ervaring een sterk netwerk opgebouwd van toonaangevende werkgevers in verschillende sectoren, zoals de medical devices, biotechnologie en food (sciences). Wij zorgen ervoor dat onze matches worden gebaseerd op ervaring en vaardigheden, maar daarnaast kijken wij ook naar de persoonlijke wensen en doelen van de kandidaat en of de kandidaat past bij de bedrijfscultuur. QTC staat voor quality, time en costs, hierop maken wij voor jou als kandidaat het verschil.

Kwaliteit op maat

Bij QTC Recruitment bouwen we een persoonlijke band op met jou, als onze kandidaat. In combinatie met de niche focus in de life sciences industrie kunnen wij beter en sneller toekomstige projecten en/of functies matchen aan kandidaten. Wij bieden vacatures die exclusief toebehoren aan het netwerk van QTC Recruitment’s opdrachtgevers.

Coaches en trainers uit het netwerk van QTC Recruitment ondersteunen jou bij het opstellen van een CV, een motivatiebrief of de voorbereiding op een intakegesprek, waardoor jouw kansen op succes vergroten. Wanneer jij een functie via QTC Recruitment krijgt aangeboden, krijg jij alle begeleiding die gewenst is, ook bij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden, zodat een snelle start mogelijk is. Daarnaast stopt onze samenwerking niet zodra jij begint met een baan of opdracht. QTC Recruitment is er voor jou bij elke stap in jouw carrière.

Een duidelijk tijdspad

Als onze kandidaat weet je altijd waar je aan toe bent, want QTC Recruitment informeert jou helder en duidelijk over de vervolgstappen en feedback. Dit zorgt voor een soepel proces voor alle betrokkenen. Daarnaast wordt er snel actie ondernomen bij aantrekkelijke posities, zodat jouw kansen op een baan of opdracht worden vergroot.

Geen kosten voor kandidaten

QTC Recruitment berekent jou niets voor het werk en de ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan of opdracht. Bovendien biedt QTC Recruitment hele scherpe en transparante prijzen aan werkgevers, zodat de kansen op een baan voor jou toenemen.

 

Voor actuele vacatures, klik HIER.

De werkgevers uit QTC Recruitment’s netwerk zijn actief aan het zoeken naar werknemers binnen de volgende disciplines van de life sciences industrie:

Solliciteer hier

Laat uw sollicitatie achter door te drukken op de onderstaande knop

Solliciteren 

 

Open chat