Visual header image

QTC RECRUITMENT

Passende Life Science vacatures

QTC logo icon WAAROM QTC RECRUITMENT

Hiermee maken wij het verschil

Wanneer je als professional kiest voor bemiddeling door QTC Recruitment, kies je voor actuele Life Science vacatures en excellente dienstverlening én je sluit je aan bij het grootste (online) Life Science netwerk in Noordwest-Europa. Je kunt er op vertrouwen dat wij alles op alles zetten om zo veel mogelijk aan jouw wensen te kunnen voldoen. Hierbij staat daadkracht en transparante communicatie centraal.

Als Life Science recruitment specialist staan wij in contact met allerlei organisaties in de Life Science industrie. Onze focus ligt hierbij op de Medical Devices industrie, Food (Sciences) en Biotech- & Biopharma in de Benelux en in de Nordics. Hierdoor kunnen wij jou bemiddelen bij zowel toonaangevende, gerenomeerde instituten als kleine start-ups; voor zowel een starters- als een C-level functie. Voor een vaste baan of een tijdelijke interim-baan.

QTC logo icon WAT BELANGRIJK IS VOOR JOU

De best passende baan

Op het moment dat je je bij ons aanmeldt of solliciteert op een vacature, zullen wij een intake met je houden. We willen graag weten wie je bent, wat je kunt en wat je bezighoudt. Omdat een goede match niet alleen bestaat uit ‘hard skills’, doen wij ook een zogenoemde ‘deep dive’ om erachter te komen welke organisatie bij jou past als persoon. Wij informeren je verder over (de) beschikbare vacature(s) en organisatie(s), alle verwachtingen en de lengte van het tijdspad.

QTC logo icon HET HALVE WERK

Goede voorbereiding

Als je in gesprek gaat met een organisatie waarbij wij bemiddelen, krijg je van ons altijd een voorbereiding op dit gesprek. Dit om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent wat je kunt verwachten en hoe je het best voorbereid het interview in kunt gaan. Na het gesprek, bespreken wij graag hoe het verliep en wat je indrukken zijn. Uiteraard stellen wij jou zo snel mogelijk op de hoogte van de reactie van de organisatie en over het vervolg.

QTC logo icon NA EEN BEMIDDELING

Let’s stay in touch

Mocht een recruitmentproces niet direct succesvol worden afgerond, dan willen we toch met je in contact blijven! Het kan namelijk zijn dat op een later tijdstip een andere goede gelegenheid zich voordoet. Daarnaast voorzien wij je graag van interessante Life Science- en handige arbeidsmarkt informatie; als je dit wilt natuurlijk!

Als je begonnen bent in een nieuwe baan, ronden wij onze actieve service een aantal weken na deze start af, door middel van een Service Call. In dit gesprek zal je recruiter bespreken of je keuze je bevalt en om het recruitmentproces met je te evalueren. Dit doen wij ook bij je nieuwe werkgever. Zo garanderen wij excellente dienstverlening en de beste kwaliteit voor jou!

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Bekijk dan hieronder de greep uit beschikbare vacatures of selecteer op basis van je wensen en klik hier.

QTC logo icon CONTINU ONTWIKKELEN

Ontgrendel jouw potentieel

Ontgrendel jouw potentieel met de QTC Academy voor interim professionals. QTC Recruitment streeft ernaar dat jij je ontwikkelt als professional. Daarom hebben we een exclusief aanbod wanneer je bij ons aan de slag gaat als interim professional: toegang tot onze QTC Academy. De QTC Academy is een leerplatform dat is bedoeld om je professionele groei te versnellen en helpt je successen te behalen. Wat kun je verwachten:

  • Content gecentraliseerd op één plek: toegang tot een zorgvuldig geselecteerde verzameling video's, zelfstudies en interactieve inhoud, allemaal gecentraliseerd op één plek.
  • Leer van vakspecialisten: leer direct van ervaren professionals en vakspecialisten.
  • Ontwikkeling praktische vaardigheden: ontwikkel praktische vaardigheden die van toepassing zijn op jouw rol als interim professional.
  • Flexibele studiemogelijkheden: studeer in je eigen tempo en volgens jouw schema. Met on-demand toegang kun je materialen opnieuw bekijken.
  • Continu leren: de QTC Academy is jouw toegangspoort tot continu leren en groeien naar jouw interesses als interim professional.
  • Geen kosten: geniet van deze voordelen zonder extra kosten.

Neem contact op met onze consultant voor je persoonlijke account en lid te worden van de QTC Academy en start met het ontvangen van certificaten. Geniet van een leerervaring die je helpt uit te blinken in je interim professionele carrière.

Vacancies icon

Trending jobs

Check actuele Life Science jobs die beschikbaar voor jou zijn in verschillende sectoren zoals in de Biotechnologie, Pharmaceutical, Medical Device en Food (Sciences):

NEW

Pharmaceutical

Vacancy branche icon

Scientist Product Development

Leiden

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Medical Devices

Vacancy branche icon

Verkoop manager zuid-nederland

Utrecht

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Biotechnical

Vacancy branche icon

Laboratory IT Support Specialist

Utrecht

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Medical Devices

Vacancy branche icon

Area Sales manager Endoscopie

Utrecht

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Biotechnical

Vacancy branche icon

Head of Viral Vector

Leiden

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Food Science

Vacancy branche icon

Client Relations and Administration

Graauw

40 uur per week

Toon alle details
Bekijk alle vacatures