Sander Westerhout

Consultant | Biotechnology & Pharmaceuticals

“Ik wil klanten en professionals bieden wat ze oprecht waarderen”.

Voordat ik bij QTC Recruitment kwam, heb ik naast op school gezeten verschillende bijbanen gehad. Ik heb meer dan drie jaar in een high-end mode- en kostuumwinkel gewerkt waar ik klanten adviseerde over de best passende producten. Daarnaast heb ik een baan gehad als allround medewerker bij een entertainmentbedrijf. De rode draad in deze twee banen is dat beide gericht zijn op het zo goed mogelijk vervullen van de behoeften van klanten. Ik genoot van deze banen dat ik dagelijks nieuwe mensen leerde kennen.

Ontwikkelen

Mijn connectie met recruitment is dat ik het leuk vind om nieuwe mensen te ontmoeten, hun verhalen te leren kennen en hen te begeleiden om te krijgen wat ze willen. Bij recruitment komt dit allemaal mooi samen. Ik kan mij concentreren op het ontdekken van nieuwe mensen en ontdekken wat hen drijft om hen uiteindelijk te helpen groeien en hun carrière te ontwikkelen.

Het fundament waarop QTC Recruitment is gebouwd, spreekt mij erg aan. De organisatie zag dat de gebruikelijke methoden niet volledig waren afgestemd op wat de klant nodig heeft. Ze besloten te investeren om de status-quo uit te dagen. Dit is iets wat ik erg leuk vind binnen een organisatie; niet alleen doen wat we gewoonlijk doen, maar het nieuwe te ontdekken en voortdurend te blijven ontwikkelen.

Oprecht waarderen

Waarde creëren in Life Science betekent voor mij dat mijn energie de Life Science-industrie zal versterken. Ik wil klanten, professionals of collega’s ervoor zorgen dat ik ze iets kan bieden wat ze oprecht waarderen.

Als ik moet kiezen welke kernwaarde het beste bij mij past, vind ik het heel moeilijk om er maar één te selecteren. Voor mij zijn ze allemaal met elkaar verbonden. Vanuit een persoonlijk perspectief denk ik dat World-Class mij het beste beschrijft. Ik streef altijd naar het beste en denk constant na over hoe ik ‘on top of the game’ kan blijven. Daarnaast vind ik ‘act as partner’ zeer belangrijk. Ik geloof dat het van cruciaal belang is om een langdurige relatie op te bouwen. Dit betekent dat je een extra stap moet doen om een solide relatie te verzekeren.

Consultant profile image