Dit is QTC Recruitment

Waar wij voor staan

Waarde toevoegen aan Life Science

Creating Value in Life Science

Dit doen wij op onze eigen specialistische manier. Daarmee zijn wij begonnen in de Benelux en groeien steeds verder uit tot in heel Noordwest-Europa.

Wij creëren de beste match door het samenbrengen van organisaties en professionals in de Life Science industrie. De opzet is dat zij beiden hun doel bereiken en verder groeien in hun eigen ontwikkeling. Hiermee dragen wij indirect bij aan een betere en gezondere wereld.

Wij denken daarom met hen mee en doen dat met plezier. En dat is merkbaar want velen kiezen voor ons omdat we makkelijk en prettig samenwerken. Dit doen wij van binnenuit. Wij hebben een open blik naar de wereld met de focus op onze klant. Onze organisatie wordt dan ook gekenmerkt door diversiteit en inclusie en vindt een basis in onze kernwaarden.

Hiermee maken wij verschil

Wat ons uniek maakt is dat wij het grootste specialistische (online) Life Science netwerk van Noordwest-Europa beheren. Daarmee kunnen wij elke Life Science professional en -organisaties met elkaar in contact brengen. En door onze excellente dienstverlening soms al in 48 uur. Dit doen wij met overtuiging. Daarom kunnen wij ook volwaardige garantie geven op eigenlijk alle keuzes die jij bij ons maakt, tot wel 9 maanden toe. Dat is kenmerkend voor de beste prijs/kwaliteit verhouding die wij leveren in de markt:

  • Grootste Life Science netwerk
  • Excellente dienstverlening
  • Tot 9 maanden garantie
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding

Onze Kernwaarden werken voor jou

Bij alles wat wij doen, volgen wij onze kernwaarden. Deze kernwaarden zijn zo’n beetje het DNA van de organisatie. Het doel ervan is jou structureel de beste Life Science recruitment ervaring te kunnen leveren. Hier staan wij voor:

Efficiëntie

Wij focussen ons er op dat al onze processen zo efficiënt mogelijk verlopen. Een efficiënt proces is cruciaal om jou maximaal te kunnen ontzorgen. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld al in een hele korte periode, als het moet zelfs binnen 48 uur, je voorstellen aan een passende Life Science specialist.

Kwaliteit

Wij staan voor het leveren van de beste kwaliteit in elk aspect van ons recruitmentproces. Alles dat wij doen, doen wij om dit te kunnen leveren. En omdat wij vanuit deze overtuiging werken, kunnen wij jou volwaardige garantie geven op de keuzes die jij bij ons maakt. Zelfs tot wel 9 maanden aan toe.

Service

Alles komt samen bij het leveren van optimale service. Elke recruitment proces of advies is er op gericht om jou zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen en onze toegevoegde waarde te leveren. Alles draait alles om een merkbaar positief verschil te maken. En daar mag je ons aan houden!

Integriteit

De basis voor een succesvolle samenwerking is vertrouwen, zeker als het gaat om recruitment. Vertrouwen bereik je door integer met elkaar om te gaan. Om die reden zal het contact met jou altijd op een eerlijke en transparante manier verlopen. Zowel in de adviserende gesprekken als tijdens het wervingsproces naar professionals.

Wil je ervaren hoe wij werken en hoe wij bijvoorbeeld onze kernwaarden in de praktijk brengen, kijk dan eens waar wij jou het beste mee van dienst kunnen zijn en:

Klik hier