DE LIFE SCIENCE RECRUITERS

Hoe wij werken

QTC Logo

QTC logo icon GROOTSTE LIFE SCIENCE NETWERK

QTC Recruitment, dé Life Science recruiters

Wanneer je kiest voor QTC Recruitment, kies je voor het grootste Life Science netwerk in Noordwest-Europa en voor excellente, specialistische dienstverlening!

Als dedicated Life Science recruiters zetten wij alles op alles om aan jouw wensen te kunnen voldoen. Hierbij staat transparantie en daadkracht centraal. De beste prijs/kwaliteitverhouding in de markt met de mogelijkheid van 9 maanden garantie op je keuze:

QTC Logo

De Start

Op het moment dat je een opdracht ingelegd, zullen wij een uitgebreid gesprek met je houden over de beschikbare functie, jouw organisatie, de verwachtingen, de lengte van het tijdspad, het competentieprofiel en de (functie)voorwaarden. Omdat een goede match niet alleen bestaat uit ‘hard skills’, kan er ook een persoonlijkheidstest worden afgenomen met jou om uit te vinden of de potentiële professional ook op de ‘soft skills’ een match is. Naar aanleiding van dit gesprek zal er een uniek en transparant procesplan worden opgesteld, zodat jij altijd duidelijk hebt wanneer je wat kan verwachten. Wij noemen dat een search proposal.

Introductie

Hierna zal jouw Life Science recruiter aan de slag gaan om, op basis van de besproken punten, de ideale specialist te vinden om een match te maken. Binnen de afgesproken tijd. Afhankelijk van de gekozen service, kan dit al binnen 10 dagen zijn waarbij drie passende Life Science professionals worden geïntroduceerd.

Wanneer de geselecteerde professionals in lijn liggen met je verwachtingen, zullen er één of meerdere interviews ingepland worden. Als je dat wilt, zijn kunnen er ook persoonlijkheidstesten worden afgenomen. Tijdens elke stap het totale recruitmentproces zal je recruiter het contact tussen jou en de professional(s) houden om jou zo veel mogelijk werk uit handen te nemen. Openheid en transparant staat hierbij centraal.

Tot 9 maanden garantie

Als alle interviews hebben plaatsgevonden en je hebt je keuze gemaakt voor de best passende Life Science specialist gemaakt, zal je geassisteerd worden bij het opstellen van een aantrekkelijk aanbod. Ook na je keuze, en voordat de professional begint, houden wij contact met je nieuwe collega om mogelijke vragen te kunnen beantwoorden.

Afhankelijk van welke service je kiest, kun je tot wel negen maanden garantie krijgen op de specialist die je kiest. Dit betekent dat wanneer binnen deze negen maanden je keuze toch niet goed blijkt uit te pakken, wij je kosteloos aan een vervangende, passende specialist voorstellen.

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Wij beginnen onze meeste service over het algemeen voor 25% van het jaarsalaris van de startende professional. Dit bedrag kan in delen in rekening gebracht worden bij verschillende stappen in het recruitmentproces. Afhankelijk van de service die je kiest, doen wij dit op een ‘no cure, no pay’-basis of ‘Geld terug garantie’.

Service Call

Onze actieve service ronden wij een aantal weken na afloop van het recruitmentproces af door middel van onze Service Call. In dit gesprek zal je recruiter zowel jou als je nieuwe medewerker contacten om te kijken hoe de keuze bevalt en het proces te evalueren. Zo garanderen wij excellente dienstverlening, de beste kwaliteit voor jou! Je kunt uit verschillende services kiezen:

Voor Werving & Selectie van Life Science professionals met een vast dienstverband, klik hier:

Als je snel in contact wilt komen met geschikte tijdelijke, Interim Life Science professionals, klik dan hier: